dimecres, 19 d’octubre del 2016

Disseny exemple sonor i visual

Dissenyar un exemple sonor i visual argumentant com es relaciona un amb altre llenguatge i quin és el pes de cadascun. 

Enllaç:  VÍDEO

L'exemple que he dissenyat de combinació d'element sonor i visual és audiovisual. Es tracta d'un vídeo que pretén mostrar el pas del temps mitjançant l'evolució de les etapes de vida d'una persona. Apareixen 3 personatges i cada un simbolitza un moment diferent de la vida: la nena és una al·legoria de la infància, una dona de mitjana edat fa referència a la maduresa i, finalment, una anciana, la vellesa. Es tracta de diferents plans d'una mateixa persona que va creixent, mostrant-la sempre en el mateix entorn (realment es tracta de la meva cosa, la meva tieta i la meva àvia).
La música que he escollit per acompanyar les imatges és una de les cançons de la banda sonora de la pel·lícula La teoría del todo, la qual s'anomena Domestic Pressures, és totalment instrumental i destaquen la corda, el piano i les flautes i d'altres instruments de vent.
Penso que gràcies a la combinació d'aquesta melodia i els diferents plans visuals, el vídeo té molt més sentit i força emotiva. La música juntament amb l'espai transporta a l'espectador en una mena de conte de fades i desperta unes emocions agradables i relaxades com el plaer, la tranquil·litat... A més a més, la música va lligada als moviments dels personatges i les diferents escenes, donant suport al ritme intern del vídeo i creant diferents sensacions.
Des del meu punt de vista la música és essencial per a transmetre emocions i per reforçar el significat del vídeo, sense la música no seria el mateix resultat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada